Vállalati szemészeti szűrések

A 3/2002.(VIII.30.) ESZCSM rendelettel módosított  50/1999. (XI. 03.) EüM rendelet, a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei kapcsán, a munkaadók számára kötelezővé teszi az időszakos látásellenőrzés biztosítását azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt. A munkáltatókat egyben kötelezi, hogy  indokolt esetben, a munkavállalók számára, az éleslátáshoz szükséges szemüveget biztosítsanak.
A vállalkozások és  a munkavállalók  részéről is jogos  igény, hogy a hatályos munka-egészségügyi törvényt és rendeleteket figyelembe véve, hatékonyan és a legkisebb időveszteséget jelentő módon történjen a látás ellenőrző szűrővizsgálat.

A Hermann Optika költséghatékony és időtakarékos megoldást kínál minden cégnek ennek megoldásában, garantáltan a legjobb ajánlatot nyújtva Önöknek.

Optikus üzleteink rendelkeznek a szemvizsgálat személyi és tárgyi feltételeivel: szemorvos, optometrista,  refrakto-keratométer, réslámpa, dioptria mérő, próba lencse sor, nagy szemüveg keret készlet.
Mobil szemvizsgálatra is lehetőség van: Már 10 főt foglalkoztató kisvállalkozásokhoz is kiszállunk (szemorvos, optometrista).

A szemvizsgálat két részből áll: computeres és szubjektív vizsgálat. A számítógépes szemvizsgálat objektív eredményét összevetjük a szubjektív fénytöréses vizsgálat (visus táblás, olvasópróba ) eredményével és csak ezek után alakítjuk ki a kényelmes kétszemes látást biztosító korrekciót.
Az elkészített szemüvegek optikai lencséinek bevonataira 2év , a szemüvegkeretekre 1 év garanciát biztosítunk.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba:

Hermann Szlárd ügyv.
06.30-9408-785

Fontosabb referenciáink:

Magyar Posta
Budapest Bank
K&H Bank