Szemüveg készítés

Központi műhelyünk  a legmodernebb csiszoló és mérőeszközökkel felszerelt,  működtetésüket tapasztal szakember végzi.  Az szemüvegek készítésük során szigorú minőségbiztosítási rendszer ellenőrzési pontjain áthaladva kerülnek vevőinkhez. A minőségbiztosítási rendszer hatékony működésének köszönhetően tudjuk termékeinket, a vevők számára is biztonságot jelentő Garanciális feltételek mellett kiadni. Garanciális kötelezettség vállalásunk biztonságát az általunk forgalmazott Hoya lencsékre érvényes, a lencsék bevonataira, a multifokális lencsékre érvényes megszokási és az n=1,6 törésmutatójú lencsék törési garancia vállalása tovább erősíti.
A szemüvegkészítés vállalási határidejét minden esetben befolyásolja a szállítás ténye, a megrendelt lencse elérhetősége, de minden esetben 4-10 munkanapot vesz igénybe, tekintettel a lencse bonyolultsági fokára.
A kisebb javításokat, pl. szárvég csere, orrtámaszok cseréje, keret beállítás, az üzletek munkatársai azonnal elvégzik, ráadásul ezek a javítások törzsvásárlóink számára ingyenesek. A bonyolultabb forrasztás javítások, szárcserék további közreműködőket igényelnek, ezért vállalási idejük és szolgáltatás ára egyedi elbírálás alapján kerül meghatározásra.